Mira's Destiny Blog

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Urheilua, shoppailua ja kesän odotusta



Aikalailla perussettiä on ollut tämä viikko. Kauhea kiire joka paikkaan, myös itseluotu kiire! Mutta toisaalta, on ollut mukavaa kun on ollut aikaa nähdä ystäviä ja tehdä samalla jotain hyödyllistä. 









Oltiin Minnan apuna sisustusshoppailussa 
ja kierreltiin vähän Helsinkiä ympäri.




Hyötyliikunta tulee nyt todella paljon, sillä kuljen pääosin joka paikkaan pyörällä. Välillä kyllä harmittaa kun kelit on mitä on, sataa ja tuulee. Silloin onkin pakko ottaa metro, siis sateella. Vastatuulen kyllä selättää ihan tuolla mun mummopyörälläkin, mutta kyllä siinä on välillä jalat aika kovilla! Aika paljon tulee käytyä myös koiran kanssa kävelyllä ja koostaan huolimatta Sonja on aikamoinen kiitäjä! Varsinkin nurmikolla tykkää juosta kovaakin, mikä tekeekin hyvää, hieman vielä pullukalle koiralle. 














Sonjan kanssa tutkailtiin aamulenkillä hieman kukkaloistoa ja koristeita.




Treenit ovat menneet tosi hyvin ja nyt tuntuu, että on homma kunnolla rullaamassa eteenpäin. Voimaa on tullut hyvin lisää ja toivottavasti myös sitä näkyvääkin kehitystä tapahtuu. Ihanaa kun pääsee kunnolla treenaamaan ja palautuminenkin on optimissaan!


Toivoisin vain, että voisin nauttia kunnolla kesästä! Minnan kanssa päästiin nauttimaan terassilla olosta ja hieman lämpimämmästä päivästä, mutta kuinka ollakaan, iltaan mennessä olikin taas aurinko vaihtunut sateeseen. Enpä yhtään ihmettele, että myös Eve on kyllästynyt Suomen kesään ja varannut ulkomaanmatkan. Itse tein sen päätöksen, että kun kotiudun perhelomalta Turkista, taida viihtyä Suomessa reilun viikon ja sen jälkeen otankin suunnaksi Barceloonan! Sinne siis treenilomalle! 




Fiilis on kyllä nyt vähän tämä!



Onneksi sade ei haittaa treeniä! :D



Tämä päivä onkin mennyt ihan treenien ja lepäilyn merkeissä! Välillä sekin tulee tarpeeseen ja samalla saa kotiakin taas siivottua sekä pyykkiä puhtaaksi! Eli kohta pikku lenkki, sen jälkeen koira kainaloon ja leffa pyörimään perjantain ratoksi! 





Mukavaa viikonloppua!!! 




-Mira- 



Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti