Mira's Destiny Blog

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Outoa, en olekaan outo...



Voi apua, Eveliina minkä teit kun laitoit tämän haasteen. Mutta otetaan se nyt vastaan ja kun tuossa Eveliinan blogia luin, tuli sellainen tunne, etten olekaan kovin outo!! Eli minun ”outoudet” on kyllä aika kesyä tavaraa verrattuna joidenkin muiden ”outouksiin”.  ;)



Omat outouteni taitavatkin liittyä jonkin sortin taikauskoihin, joita on vuosien varrella päähän pinttynyt. No mutta, tässä ne ovat:




1. Kun menen salille ja laitan kamat pukkarissa kaappiin, minulla on jokin pakkomielle laittaa avain AINA kiinni oikean jalan kengännaruun. Eli missään nimessä ei tule kysymykseen vasurissa olevan lenkkarin kengännaru, vaan ehdotomasti aina oikean. Kerran sidoin avaimen vasempaan ja oli ihan surkea treeni.



Välillä avain on samassa kotelossa missä kännykkä, mutta ei ikänä "väärässä" jalassa! 


2. Tämäkin liittyy salille, eli aina kun treenaan, pitää levypainojen olla samanlaisia. Ei siis käy erinäköiset, vaikka painomäärä täsmäisikin. Tämä osittain sen vuoksi, että uskon vakaasti eri valmistajien painojen välillä myös olevan himpun hienoja eroja. Mutta enimmäkseen tämäkin on vähän omaa taikauskoani... 



3. Joskus teen typeriä pieniä ”vetoja” päässäni tyyliin, jos ehdin pyöräillä nopeammin kuin tuo auto ohi vaikkapa tuon puun, jokin toivomani asia toteutuu. Tai jos salilla saan vielä yhden toiston, sitten jokin toivomani asia toteutuu… Tätä en tee enää kovin useasti, mutta lapsena tein tätä varsinkin paljon. Saatoin vaikka ottaa kisaa juurikin autojen kanssa, onneksi kuitenkin niin, että autot ajoivat autotiellä ja minä juoksin kävelytiellä. Mitään tien yli juoksuja ”ehdinkö, ehdinkö, ehdinkö” en onneksi tehnyt.


4. En voi missään tapauksessa käyttää ns. eriparia olevia alusvaatteita, vaan rintaliivien ja alushousujen on aina sovittava keskenään toistensa kanssa. Ihan kauhistus olisi valkoiset ja mustat miksattuna. En myöskään voi käyttää mitään puuvillasia ällötyksiä, paitsi urheillessa. Mielestäni alusvaatteiden tulee olla aina mielellään pitsiä ja kauniit. Ehdoton ei kulahtaneille ja reikäisille sekä muuten kamalille alusvaatteille!!! Ja sukkat pitää myös aina olla ehjät!


5. Yhtä asiaa voi ehkä pitää outona, eli nainen vaikka olen nainen, ei minua voisi vähempää kiinnostaa onko vessanpöntön reuna/kansi alhaalla vai ylhäällä. Ja minulle on aivan sama kuinka päin wc-paperi on tai että puristetaanko hammastahnatuubia keskeltä vai päästä. Joillekin tämä on outoa.





Ja tietenkin lässytän koiralleni, mutta se ei varmaan ole mitenkään epätavallista!?


Tälle söpökälle tulee läsytettyäkin! Mutta ei kai ihme! <3 




No, miettikääpä jokainen itse omat outoudet ja listailkaa blogeihin. En nyt haasta sen erityisemmin ketään! 

-Mira-


Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

1 kommentti: