Mira's Destiny Blog

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Hello June!



Kesäkuu on koittanut! Ihanaa! Kun vielä ilmatkin olisivat hieman kesäisemmän lämpöiset! Tänään kyllä aamulenkillä koiran kanssa tuntui jo vähän lämpöisemmältä, eli tässä pientä kodin siivoilua ja pyykkäilyä, minkä jälkeen on kyllä pakko lähteä ulos!


Ihana kesäkuu! <3 



Vähän huonosti olen nyt päivittänyt blogiani, johtuu ehkä osittain siitä, että tykkään kovasti että blogissani on myös kuvia, mutta koska puhelimeni on päättänyt temppuilla viime aikona, en ole oikein voinut kuvia räpsiä. 

Anyways, kerrotaan vähän kuulumiset.

Maanantaina kävin moikkaamassa valmentajaani Turussa. Treenattiin Aikun kanssa Mentorilla olkapäät ja ojentajat. Saatiin taas uutta ryhtiä tähän tyttöön ja oli kyllä hyvä treeni. Aikku on kyllä aivan mahtava ja kannustava valmentaja. Aikkuunhan tutustuin poseerausvalmennuksen kautta ja kun näin, että hän kirjoitti blogiinsa ottavansa uusia valmennettavia, olin heti kärppänä kyselemässä sopisinko hänen tiimiinsä.  Ja onneksi sovin! Koin itselleni tärkeäksi, että pääsen treenaamaan yhdessä valmentajan kanssa salille, jotta löydetään ne omat yksilöllisesti parhaat tavat treenata.

Turussa oli niin kylmä, että treenin jälkeen kun jäin kaupungille hengailemaan, olikin pakko ostaa kevyttoppatakki!! Ja pipo!! Halvalla sain ja tuollaiselle välikauden takille onkin ollut tarvetta. Kai tässä jotain kehitystä on tapahtunut, kun vaatteet kiristää oikeista paikoista, eikä edes dieetillä nuo pienemmät enää mahtuneet! Jotenkin oli kiva ja rento päivä hengailla kaupoissa sekä istua rauhassa kahvilla. Ei ollut kiire kotiin kun bussikin lähti paljon myöhemmin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti viettää pitkä viikonloppu Turussa, mutta ne suunnitelmat vähän kariutuivat. Sonjakin oli hyvässä hoidossa ystäväni Emilyn luona, joten ei tarvinnut pikkuisestakaan olla huolissaan.


Sonja ottaa rennosti ja on kyllä aikamoinen sydäntenvalloittaja! <3 



Koska näitä hyviä käyttämättömiä vaatteita on kaapit täynnä, menenkin huomenna sunnuntaina kirpparille myymään vaatteita. Eli tänään pientä pyykkivuorta ja silittämistä edessä, haluan että vaatteet ovat hyvän tuoksuisia sekä puhtaita kun menen jotain myymään. Ovat olleet osa nimittäin tuolla ullakolla ja kaikkihan tietää miltä nuo varastot haisee. Paikkana on siis Aleksis Kiven katu Kalliossa ja tarkemmin varmaan tähdätään siihen Dallapénpuiston kulmille! Eli sinne vaan jos haluat tehdä edullisia löytöjä! Ihania vaatteita kyllä on, pakko vain luopua, koska osa on liian isoja, osa ei mahdu ja muutenkin vaan näin entisenä vaatemyyjänä niitä ylimääräisiä on vain kertynyt. Kumma juttu!! :D :D Tapahtuman tiedot löytyy TÄÄLTÄ.


Kyllä, sitä vaatetta siis löytyy!! Tule sunnuntaina tekemään löytyjä, halvalla lähtee! 



Mutta nyt siis hommiin, silitettävää riittää. Onnekseni (tai epäonnekseni) löytyi itsellenikin "uusia" vaatteita... Mutta mikäs sen parempaa kuin tehdä omista vaatesäkeistä itselleen löytöjä!! :D

Tässä on tulossa vielä mielenkiintoinen yhteistyökuvio tulevaisuudessa, mutta kerron siitä lisää hieman myöhemmin!


Aurinkoista viikonloppua!!


-Mira-



Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti