Mira's Destiny Blog

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Sunny Stockholm


Nyt on Tukholman reissulta kotiuduttu ja oli kyllä erittäin kiva reissu. Pakoon arjesta pääsee parhaiten, kun lähtee vähän kauemmaksi kotiympyröistä, eikä kovin kauaksi tarvitse edes lähteä. Helsingistä on kyllä mukavaa kulkea kun voi lähteä laivalla Tukholmaan tai Tallinnan. Kesällä varsinkin oikein mukavia pieniä irtiottoja tälläiset reissut.

Nykyisin tuntuu siltä, ettei nuo laivareissutkaan enää ole sellaisia perinteisiä rymyreissuja ihmisille, varsinkaan näin keskellä viikkoa. Viking Linella oli paljon eläkeläisiä sekä ihan lapsiperheitä ja hyvä niin, sillä ei semmoista hirveää bileporukkaa olisi jaksanutkaan! :D 



Tällä kokoonpanolla risteiltiin. 


Perus ducklips! :D


Ja laivakissa Villekin löytyi kaveriksi!



Parasta antia reissussa oli se, että sai viettää rauhassa aikaa ystävien kanssa sekä vähän tallustella Tukholmassa. Viking Linen terminaali Tukholmassakin sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä keskustasta, joten mikäs siinä oli kauniina, aurinkoisena päivänä kävellessä. Emme menneet tällä kertaa maisemareittiä joka hieman kiertää, mutta Tukholmaan voisi lähteä kyllä ihan ajan kanssa joku kerta. Silloin voisi vaikka pari yötä yöpyäkin kaupungissa, niin pääsisis kunnolla tutustumaan kaupunkiin. 

Löysimme mukavan lounaspaikan, jossa pääsimme kauniille ja rauhalliselle sisäpihalle lounastamaan. Voin vain kuvitella kuinka mukavaa noissa on viettää aikaa kuumina kesäpäivinä! Oli kivaa huomata, että lounaan sai terveellisenä sekä vieläpä kaiken lisäksi erittäin edullisesti. Suomesta mielestäni puuttuu tuommoiset mukavat lounasravintolat ja muutenkin se kansainvälinen fiilis mikä Tukholmassa on. Se täytyy sanoa, että suomalaiset ovat nykyisin kyllä ihan yhtä tyylikkäitä, ainakin Helsingissä kuin tukholmalaisetkin. Ellei jopa tyylikkäämpiäkin!! Enää ei ole pukeutumisessa ihan niin selkeää eroa kuin joskus aiemmin. 



Kiva lounastaa puutarhan keskellä.










Oma tyylinikin taas vähän hioutui reissussa, kun vain totesin sen, että kyllä minun aika korkkareilla kävelyyn on auttamattomasti ohi. Onneksi nykyisin löytyy ihania ja koristeellisia sekä näin ollen juhlaviakin tasapohjaisia kenkiä, sillä korkokenkiä eivät vain omat jalat enää kestä. Eli kun tulin kotiin, lähtee taas iso määrä kenkiä kirpparikasaan ja ne lähtee nyt myyntiin.

Itse tykkään tutustua juurikin kävellen nähtävyyksiin, mutta tuollainen päivän pyrähdys ei ihan siihen riitä. Tällä kertaa keskityttiin käymään ihan vain lounaalla, kahvilla sekä muutamassa vaatekaupassa. Ja vaikkei mitään bilereissua pidettykään, kyllä huomaa, että hieman väsy painaa. Itse olen niin huono valvomaan, että jo puoleenyöhön jos kukkuu, huomaan helposti väsymyksen painavan. Se tässä reissussa oli mukavaa, että tuli kuitenkin nukuttua hyvin. Johtui varmasti myös siitä, että hytit olivat hieman mukavammat kun ns. normihytit kerrossänkyineen sillä meillä oli kahden hengen hytit parisängyllä. Paljon mukavampi ns. hotellimainen fiilis tuolloin. 




Tytöt löysi jellonat! Lue Minnan blogia TÄÄLTÄ.

Perus laiva pelleilyä :D :D 



Paluu arkeen siis odottaa, täytyy sanoa, että hieman masentaa tuommoisen kivan reissun jälkeen. Sitä niin mielellään matkustelisi vaikka kuinka paljon, mutta eihän siihen ole mahdollisuuksia, ainakaan niin paljon kuin haluisin. No, pitää laittaa lotto menemään! :D :D Ja sitä odotellessa tehdä pienempiä reissuja ja säästää isompiin reissuihin rahaa. 


Mukavaa viikkoa kaikille!!




Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti