Mira's Destiny Blog

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusia tuttavuuksia vanhoilla hoodeillani.



Kävin eilen ystäväni Alanin kanssa kävelyretkellä Ruoholahdessa. Päämäärämme oli Ruoholahdessa sijaitseva akvaariokauppa, jonne sateesta huolimatta kipittelimme Sonja kannoillamme. Olen joskus asunut Ruoholahdessa ja varsinkin Jätkäsaaren muuttuneen ilmeen vuoksi pidän todella paljon alueesta. Kanavan ranta on erittäin kaunis ja Jätkäsaari on jotenkin rosoisenkaunis, koska osa vanhoista satamarakennuksista on säilytetty.


Olinkin jo joskus aikaisemmin bongannut jännän näköisen kahvilan Ruoholahdenrannassa. Pysähdyimme siis tähän ihanaan kahvilaan Cargo Helsinkiin. Terassille emme sentään huonosta kelistä uskaltautuneet ja mikä ihaninta, koiran saattoi ottaa sisälle. Sisällä oli jopa koirille oma juomakippo!! Aioin ehdottomasti pistäytyä tuolla joku aurinkoisempi päivä, niin pääsee testaamaan ihanan terassin! Cargossa voi myös nauttia lounasta, ihania leipiä tai makeita herkkuja. Ja täytyy sanoa, että oli erittäin hyvä latte tuolla minkä join! Ihastuin paikkaan tosissani.





Cargon herkullinen tarjonta ja Sonjakin oli tervetullut!




Sisustus on kivan pelkistetty ja ihanan valoisa isojen ikkunoiden ansioista. Ja mikä parasta, ihan mielettömän hyvä ja aidon iloinen palvelu! Suosittelen!


Cargon ihanan iloiset ja ystävälliset tytöt! 





Cargo ulkoa, ylhäällä ihana terassi jota pitää päästä testaamaan! 





Muutenkin mukava päivä, tuli sitten illalla pyörähdettyä myös Groteskissa. Tämän kivan ravintolan, tai oikeastaan ennemminkin sen terassin, "löysin" viime kesänä. Itse olin vesilinjalla, Minna ja Eveliina joivat lasin viiniä. Tyttöjen kivat blogit löytyvät täältä: Tyttö Sinä Olet Vahva ja Queen of Everything. Hehän muutavat nyt yhdessä Töölöön, jossa varmasti tulee myös sitten itse viihdyttä. Seuraa, jossa saa aina nauraa ja on hauskaa!


Kovin myöhään emme siis viipyneet, sillä tänään aamulla olikin aikainen herätys. Onneksi ilma on oikein mahtava, joten ei muuta kuin kirppistelemään Kallioon ja tekemään hyviä löytöjä! Lähden sinne myymään vaatteita ystävieni Minnan ja Alanin kanssa, eli paikkana siis Dallapénpuisto, tervetuloa!  


-Mira-



Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti