Mira's Destiny Blog

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Toisen roska on toisen aarre!



Olipas mukava päivä kirpparilla tänään! Aurinko paistoi ja mukavan rento meininki! Kirppari oli siis Aleksis Kiven kadulla jossa olikin ihan mukavasti porukkaa. Aurinkoinen päivä oli siis houkutellut niin myyjiä kuin ostajiakin paikan päälle.




Iloiset kirpparimyyjät!


Sonja nautti auringosta, otti rennosti ja valloitti sydämiä! <3



Oli ihana päästä eroon vanhoista vaatteista ja tuolle kirpparille menen kyllä uudestaan. Sinne vain sunnuntai piknik pystyyn ja vaatteita myyntiin. Kaikista parasta on, kun näkee miten iloiseksi joku voi tulla kun tekee jonkun hienon löydön. Itsekin tein muutamia löytöjä ja Sonjakin sai nallen! :)


Tuommoinen neule lähti mukaan, kiva löytö muiden lisäksi!



Olen itse aina ollut sitä mieltä, että kierrättäminen kannattaa. Eli voin ostaa vaatteita itsellenikin käytettynä. Tänään teimme myös vaihtareita Minnan kanssa, mitä voisi muutenkin tehdä ystävien kanssa enemmän. Eli ideana siis se, että jokainen ottaisi jotain mukaansa, vietetään illan istujaiset ja vaihdetaan vaatteita/kosmetiikkaa/tavaroita tms. Omalle illalle voisi viettää oman teemansa.  Näitä voisi tässä kesäilloille järjestellä, varsinkin jos on sateista keliä niin sisätiloissa ja paremmilla ilmoilla vaikka puistopiknikillä. 


Otimme rennosti...


...emmekä missään nimessä liian vakavasti! :D




Huomenna lähdetäänkin sitten kohti aurinkoista Tukholmaa. Ihan lyhyt piipahdus siis kyseessä, mutta ah niin tulee tarpeeseen tämmöinen miniloma ja kotiympyröistä poistuminen. Nyt onkin kivasti uusia vaatteita mitä ottaa mukaan, tuolla odottaa jo "uudet" kirpparilöydöt pestyinä kuivumista ja silitystä. Ja tämä neiti odottaa tietenkin laivan buffaa! :D


Mukavaa ja aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille! 


-Mira-




Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti