Mira's Destiny Blog

torstai 18. kesäkuuta 2015

Tampereen reissua



Pakattiin siskoni kanssa koirat sekä pojat mukaan ja lähdettiin Tamperelle. :D Tarkoitus oli viettää päivä Särkänniemessä ja näinhän siellä maanantai päivää vietettiin. Harmitti vain kun sattui olemaan aika kurja keli. Satoi ja oli aika kylmä, mutta oli kyllä muuten todella mukavaa. 



Mukavan rento päivä siis ja palelusta huolimatta sai nauraa kunnolla. Lasten iloa on aina mukava seurata ja pojat olivat silminnähden onnellisia kun pääsivät erilaisiin laitteisiin. Mihinkään ihan hurjiin emme menneet, sillä pojat ovat vielä sen verran pieniä, mutta esimerkiksi Vauhtimatoon jo molemmat pääsivät. Aika monissa kun on pituusrajoituskin, eikä nuo hurjimmat laitteet pienille sovikaan. Mutta paljonhan tuolta löytyy tekemistä, huvipuistossa voisi viettää vaikka useamman päivän! 



Näsinneulassa käytiin heti ensimmäiseksi katsomassa maisemat ja olihan ne hienot. Pojille tietenkin ostettiin hattarat ja ne olivatkin ihan valtavat! Aika monessa laitteessa käytiin ja se hyvä puoli oli ettei tarvinnut hirveästi jonotella mihinkään. Olisi kyllä kiva päästä tuonne uudelleen, siten että keli olisi lämpöisempi ja voisi ihan huoletta viettää tuolla koko päivän, aamusta iltaan. 




Pojat saivat isot hattarat



Hieman oli harmaa päivä, mutta hienot oli silti maisemat!


Nauratti tämä siskon nappaama kuva, vilukissa karusellissa! :D


Vedin poikia kärryssä. Oli muuten hyvää hyötyliikuntaa!


Särkänniemen akvaario oli myös hauska kokemus ja siellä viivyimmekin tovi, kun katsoimme sähköankeriian aiheuttamaa "ukkosmyrskyä." Nuo siskonpojat ovat kyllä niin rakkaat ja läheiset, joten kiva päästä viettämään myös juhannus heidän kanssaan. Sonjakin nautti kun oli seuraa ja varsinkin Sofi-koiran seurasta! :)



Koirakaverit! <3


Siskoni oli vuokrannut kalustetun asunnon Kotimaailman kautta, mikä onkin ihan loisto vaihtoehto hotellille. Varsinkin isommalle porukalle se on erittäin hyvä majoittumiseen, sillä tilaa on huomattavasti enemmän kuin hotelleissa tai huoneistohotelleissa. Asunto sijaitsi aivan Tampereen keskustassa (lähellä Wolfia itseasiassa, harmi kun en päässyt pistäytymään) joten sijaintikin oli aivan loistava.


Asunto itsessään oli oikein kiva ja tilava. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kylppäri sekä parveke. Asunnossa oli kaikki mukavuudet eli astian- sekä pyykinpesukone, mikro, veden- sekä kahvinkeitin yms. Sopii siis oikein mainiosti omaan kokkailuun ja pidempiaikaiseen majoitukseen myös. Itse ainakin arvostan mahdollisuuteen tehdä itse ruuat ja varsinkin kunnon tilavaa jääkaappia. :D




Tämä on muuten perusmeininkiä kun ei tiedä kuinka tehokas mikro on! :D


Mutta nyt pakkailemaan tavaroita juhannusta varten, yritän selvitä yhdellä repulla ja erittäin rennolla vaatetuksella. Vaikka ei ilmat kauhean lupaavalta näytä, ihanaa kun saa viettää perheen parissa aikaa ja pääsee saunomaan. 

Sonjakin pääsee taas koirakaverin luokse! :)







Hyvää juhannusta kaikille! Pitäkää huoli toisistanne! <3



-Mira-



Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti