Mira's Destiny Blog

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesä tuli vihdoin!



Ihanaa kun on lämmintä! Saisi minun puolestani vaikka olla lämpöisempikin, koska viileä tuuli hieman vie helteen tuntua pois! Ja minä jos kuka tykkään lämmöstä! Tämän viileän tuulen vaikutuksesta ei välttämättä edes huomaa, että aurinko saattaa myös polttaa ihoa nopeasti. Itse käytän Suomessakin vähintään suojakertoimella 10 varustettua aurinkorasvaa, yleensä näin talvenkalpeuden jälkeen 30-20 toimii hyvin. Ei kannata polttaa itseään, eikä se yliruskettunut iho muutenkaan ole kaunis. Paitsi ehkä siellä kisalavan kirkkaiden valojen lomassa, hah haah!



Treeniviikko on mennyt hyvin ja huomaan että paras treenirutiini minulle onkin nuo aamupäivätreenit. Salilla on nyt ollut hurjan kuuma, mutta se ei ole kyllä haitannut tahtia lainkaan, päinvastoin! Hiki lentää ja treenipainot ovat taas noususuhteessa! Jos viime viikko meni kyläillessä ja ympäriinsä heiluessa, on tämä viikko mennyt enemmän tässä kotosalla. Tosin huomaan kyllä, että vaikka se lepokin on tärkeää, minulle tärkeämpää on ihmisten seura. Ja voihan sitä seurassakin lepäillä, katsoa yhdessä vaikka telkkaria sohvalla loikoillen ja parantaa maailmaa. 








Kai siellä salilla on tullut jotain muutakin tehtyä kuin napattua parit selfiet!! :D


Ja kun on tämmöinen ilma, mikäs sen ihanampaa kuin mennä puistoon ystävien kanssa vaikka piknikille. Pitää vain huolehtia siitä, että on tarpeeksi vettä mukana ja muistaa juoda! Ja ehdottomasti kannattaa muistaa se aurinkorasva!! 



Ruokailuista sen verran, että tuossa välillä ihan rehellisesti lipsui vähän herkuttelujen puolelle. Olen aika tarkka näin offillakin ja huomaan kyllä, ettei se herkuttelu pidemmän päälle sovi minulle. Olo on heti hieman kurja ja vetämätön, koska vatsa reagoi negatiivisesti heti. Ja jos enemmän herkuttelee, kyllä se vaikuttaa siihen psyykkiseen puoleenkin. Vaikkei kiloja tulisikaan, tulee semmoinen turvonnut olo ja heti on paljon tyytymättömämpi myös peilikuvaansa! 




Myös lepo on tärkeää, sen tämä kaveri on ainakin ymmärtänyt! 



Onneksi terveellinen ruoka on niin hyvää, että se ns. bodyruoka kyllä maistuu. Heikkouteni onkin makea. Mutta onneksi noita makeita herkkujakin voi tehdä tervellisestikin, mutta aina ne eivät ole vain yhtä maistuvia! Toisaalta jos joskus repsahtaa, turha sitä on lähteä liikaa suremaan! Arkiaktiivisuus on itselläni niin suurta, että se kyllä kuluttaa jotkut herkuttelulipsumiset, ehkä enemmän se onkin se olotila mikä sitten harmittaa, kuin pelko karttuvista kiloista. Ja onhan se niin kun polttoaine on puhdasta, kulkee konekin paremmin! :D



Kesälenkkeiljät!




Tänään onkin sitten tarkoitus lähteä juhlimaan ystäväni syntymäpäivää Suomenlinnaan. Kunpa nämä helteet vain jatkuisivat putkena koko kesän, mutta valitettavasti näin ei ainakaan ennusteiden mukaan käy. No, mutta minulla jatkuu sitten reilun parin viikon päästä, kun lähden lomalle yhdessä perheeni kanssa! :) Ja nautitaan näistä nyt kun on tilaisuus! 


Kohta pikkuinen Sonja ylös vällyjen alta ja lenkille tuonne metsään! Ihana päivä tiedossa! 





Perinteinen aamurutiini: ensin mennään peiton alle piiloon, 
sitten kerjätään masurapsutuksia! :D




Nautinnollista viikonloppua kaikille!




-Mira-




Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti