Mira's Destiny Blog

perjantai 8. toukokuuta 2015

Valmentajaa moikkaamassa



Onpa hieno ja onnistunut päivä takana! Eli juuri kotiuduin Turusta, missä kävin tapaamassa valmentajaani. Uusi valmentajani siis on Arja "Aikku" Halmo ja hänen kanssaan tänään mentiin Turun Mentorolle tekemään rinta, hauis ja vatsa treeni! Ja oli kyllä ihan mahtavaa!

Mentor Turku. Respasta sentään saatiin kuva napsastua. Sitten olikin jo kiire treenaamaan! :D




Aikun kanssa etsittiin juuri ne minulle sopivat treeniliikkeet ja hiottiin vähän tekniikoita. Edelleen vain vahvistui se tunne, että olen varmoissa ja hyvissä käsissä. On jotenkin rauhallinen ja hyvä fiilis tehdä tätä hommaa, kun tietää että yksilölliset kropan rajoitteeni on nyt otettu treenissäkin huomioon. Oli myös mukava huomata, että jotain sitä tekee oikeinkin, mutta vielä pienillä nyanseilla saadaan entistä parempi kehitys tulevaisuudessa aikaiseksi.


Aikkuun tutuistuin poseerausharjoituksien kautta. Tykkäsin käydä Aikun poseerausopissa, sillä hän on erittäin hyvä opettamaan ja antamaan palautetta. Tykkästyin muutenkin Aikun tyyliin tehdä tätä hommaa ja kun kuulin, että hänellä on valmennuksessa tilaa, otin heti yhteyttä. Siitä meidän yhteistyö sitten on lähtenyt rullaamaan. Aikku on muutenkin ihana, kannustava ja positiivinen persoona joten uskon, että yhteistyöstämme tulee olemaan oikein antoisaa. On myös hyvä, että olen saanut myös kuntouttavat harjoitteet ja vahvistetaan niitä heikkoja kohtia kropassa. Näin saadaan kroppa toimimaan oikein ja vahvistetaan oikeita lihaksia.


Eli seuraava tavoitekin on yhdessä asetettu ja se on kisat keväällä 2016. Uskon että saadaan koko paketti hiottua paremmaksi ja seuraavan kerran lavalle astelee selkeästi kehitystä aikaiseksi saanut yksilö. Ainakin olen valmis tekemään kovasti töitä ja motivaatio on korkealla.

Juu, siinä lady vähän poseeraa! 



Ystäväni Minna lähti reissuun mukaan ja myös hän veti omat treenit Aikun kanssa. Se tekee kyllä hyvää itsekullekin välillä treenailla jonkun osaavan ihmisen kanssa ja tarkistuttaa vähän omia tekniikoita. Saa varmuutta omaan tekemiseen ja pystytään korjaamaan virheet, jos on tarvetta. Yleensä tietenkin jo tässä vaiheessa sitä osataan jo treenata ja on niitä tekniikoitakin mietitty, mutta joskus pienillä muutoksilla tehdäänkin niitä isoja tuloksia. Eli haetaan juuri omalle kropalle sopivin tapa treenata jotta kehityskin olisi optimi.


Turussa päästiin myös nauttimaan aivan mahtavasta kelistä, aurinko paistoi ja mittarissa huiteli lämpötila +16°C korvilla, jos ei ylikin. Oli ihana tuntea jo vähän ensimakua kesästä ja nauttia kahvit ulkona Turun torilla. Turku on sinäänsä kiva paikka vierailla kun on jo ennästään tuttu kaupunki, olen nimittäin asunut siellä. Tosin tästä on useampi vuosi aikaa ja varmasti kaupunki on muuttunutkin. Pitää joskus lähteä vaikka pidemmällekin vierailulle sinne! Varsinkin kesällä, sillä Turku on ihan mahtava kesäkaupunki!

Sumuinen Helsinki vaihtuikin aurinkoiseen Turkuun. 
Mukana tietenkin asiaankuuluvat varusteet. 



Kovasti piti treenikuviakin ottaa, mutta sen verran tiukkaa treeniä oli, että se sitten unohtui meiltä täysin. Napsittiin sitten muutamia kuvia ulkosalla, ja tulihan tuo Turun tuomikirkkokin ikuistettua.

Siinä sitä mennään kuin pikku koululainen, iso reissureppu selässä!



Ihan mahtava reissu siis takana! Kiitos hauskasta matkaseurasta (ja monista nauruista) Minnalle sekä kiitos myös Aikulle hyvästä ja kannustavasta treenistä! Nyt onkin päästävä jo unille ja ei tähän muuta voi sanoa, että väsynyt, mutta onnellinen!



Mukavaa viikonloppua ja onnistumisen tunteita treeneihinne!



-Mira-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti