Mira's Destiny Blog

torstai 7. toukokuuta 2015

Nätti kuin Nappi!



Ihanaa kun pyöräilykausi on vihdoin kunnolla startattu! Kesällä pyörä on kyllä erittän kätevä ja nopea kulkuväline sekä ihan mahtavaa hyötyliikuntaa! Ilmaiseksi pääsee siirtymään paikasta toiseen ja onneksi Helsingissä on suht hyvät pyöräilyreitit ja -tiet. Viime kesänä en pyöräillyt lainkaan, taisi tulla yliannostus edelliskesästä, kun pyöräilin työmatkat jollon kilometrejä kertyi aina reilusti yli 200 viikossa! Mutta nyt on taas mukavaa päästä pyöräilyn makuun.


Ostinkin uuden pyörän, halusin vähän enemmän tuommoisen kaupunkipyörän, mummo mallia! Nyt kun olen tuolla ajallut, huomaan sen sopivan paljon paremmin kaupunkiajoon ja ennen kaikkea selälleni, jos vertaan tuohon hybridiin mikä minulla jo on. Citypyöräni on myös yllättävän kevyt polkea, vaikkei siinä vaihteita olekaan. Mukavaa myös se, että voi sitten kesällä tuolla huristella vaikka mekko päällä, kun ajoasento ei niin paljon rajoita tuota vaatevalintaa. En silti aio tuosta toisesta pyörästä luopua, sillä pidemmille matkoille se on varsin vauhdikas peli.

Tämmöinen tämä on, ihan peruspyörä, mutta ah niin ihana! 



Toivotaan, että tulee erittäin hyvä kesä ja ennen kaikkea kuiva! Sadetta ei nyt kaivata, sillä tänään kun tuolla sateessa pyöräilin, sain vähän ensimakua siitä miltä tuntuu kastua kunnolla. Muutaman kerran on ollut niitä pyöräilyreissuja, kun sade on kunnolla yllättänyt ja se ei ole mitään kovin mukavaa, varsinkin jos ei heti pääse sateelta suojaan. On sitä pariin otteeseen kastunut ihan kunnolla ja siinä on mennyt laukku sisältöineenkin ihan läpimäräksi. Kalenteria ja puhelinta onkin sitten kuivattu milloin milläkin konstein!! :D :D

Tässä vaiheessa tämä neiti joutui hieman raapimaan päätään,
mutta onneksi löytyi herrasmies, joka kasasi pyörän vapun jälkeen!



Uudella pyörällä huristelu on siis ollut varsin mukavaa ja koska olen niin ihastunut pyörääni, päätinkin nimetä sen. Pyöräni sai siis nimekseen Nappi! Ihan siis tuosta otsikon tutusta lauseesta, nätti kuin nappi, koska pyöräni on nätti ja näppärä! Koska värikin on vaaleanpunainen, aika söpöstelyksi menee. Väri saikin jo kehuja naapurilta! Ja totta kai kypäräkin on sävysävyyn!

Myös kynnet on nyt sävysävyyn Napin kanssa! :D



Huomenna huristellaankin sitten bussilla Turkuun valmentajaa moikkaamaan! Ystäväni lähtee mukaan, saas nähdä mitä me kehitellään! Toivotaan, että napsitaan muutamat kuvat, niin on sitten täällä muutakin kuin pelkkiä saliselfietä!!

Ihan kaikki ei sentään ole vaaleanpunaista! ;)



Toivotaan aurinkoista viikkoa ja mukavia pyöräilykelejä!




-Mira-


minut löytää myös instagramista nimimerkillä mirasdestiny https://instagram.com/mirasdestiny/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti