Mira's Destiny Blog

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Offi kuulumisia



Huh, ihan ekaksi pitää sanoa, että kyllähän se "seksi myy". Heti kun otsikko oli raflaava, huomaa miten paljon huomiota se herättää ja kuinka paljon enemmän blogitekstiäni käytiin lukemassa, koska otsikossa oli mainittu sana "tissit." Blogitekstin voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ.


Mutta nyt toisiin tunnelmiin, eli vähän kuulumisia. Treenit ovat sujuneet erittäin hyvin ja virtaa riittää. Sarjapainot nousee ja mahtava fiilis. Kisapainoon on tullut maltilliset +3kg lisää, mikä on ihan hyvä että ei enempää. Tässä välillä on tullut kyllä vähän vapaammin syötyäkin, mutta kiitos nopean aineenvaihdunnan ja aktiivisen elämän eipä nuo ole kertyneet vyötärölle. Toki itse näkee itsensä välillä ihan possuna (:D !!!) mutta tunnistan tämän kuuluvan asiaan. En jaksa liikaa ottaa stressiä, sillä pieni herkuttelu teki hyvää. Enemmän minua kiinnostaa se, että kehitystä tapahtuu, kuin se tuleeko kiloja. 


Peukuttelut ja hymyt hyvälle treenille! Kyllä kulkee! :D


Uusi ruokavalio tuntuu hyvältä ja olen vähentänyt maitotuotteiden käyttöä, niin huomaan kyllä, että masu voi paremmin. Kananmunia vaan kehiin, tai tarkemmin sanottuna kananmunan valkuaisia. Niistä saa tehtyä vaikka mitä kivoja ruokia ja laitankin tänne vielä ihan oman postauksen, miten erilaista ruokaa näistä voikaan loihtia!


Näin offilla on mukavaa, kun on mahdollisuus kerran viikossa cheat mealiin, jos haluaa, eli voi lähteä vaikka ystävien kanssa ulos syömään. Tämän tilaisuuden käytinkin eilen lauantaina kun lähdettiin juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä. Eli hyvää ravintolaruokaa jälkkärin kera. Olin iloisesti yllättynyt, että ruokalistalta löytyi paljon laktoosittomia vaihtoehtoja ja jopa laktoositon jälkkäri!! 


Ihana pitkäaikainen ystäväni Alan! Ja joku duckface siinä vieressä!

Pääruuaksi otin lohta. Yleensä suosin kalaa aina kuin mahdollista, 
koska itse sitä tulee harvoin laitettua.


Oikea unelmajälkkäri: salmiakkimoussea, hattaraa ja situruunasorbettia. 
Ja laktoosittomana! Oli ihan super hyvä jälkkäri.





Ihanaa oli nähdä ystäviä ja päästä taas nauramaan kunnolla. Yöelämään ei sitten sen kumemmin lähdetty, enhän mä edes tiedä missä kannattaa mennä käymään!! Eli kertokaa te missä kannattaa Helsingissä nykyisin käydä, ei mitään hajua!?! Ravintola Teatterissa käytiin pyörähtämässä, mutta ei paikka ole kyllä tippaakaan minun tyylinen. Oli kuitenkin mukavaa laittautua, kun aina tuntuu että pyörii meikittä ja urheiluvaatteissa! Kyllä jokainen nainen tarvitsee välillä vähän bling-blingiä ja tyttöjen hömppää!! :)


Kerrankin on tällä sirbulalla päällä muutakin kuin verskat!! :D :D



Ensi viikolla tiedossa on sitten Euroviisut!! Eli kyllä, olen fani!! Niitä tulee aina seurattua ja perinteeksi onkin muodostunut mennä erään ystäväni luo katsomaan viikolla semifinaalit sekä lauantaina finaali. Ja nämä illat ovat naurua, iloa ja meteliä täynnä! Ehdoton viisusuosikki on Italia, jonka balladi on mahtipontinen ja josta tulee aina kylmät väreet! Tykkään kovasti. Kappaleen voi kuunnella tuosta:


Ja ihanat italian Euroviisuedustajat! ;)



Se on kivaa vastapainoa pitää sosiaalista elämää aktiivisemmin yllä, kaikkien treenien lisäksi, dieetillä se kun on paljon haastavampaa. Ei todellakaan mahdotonta kuitenkaan. Eli hyvällä fiiliksellä mennään eteenpäin ja ihanaa kun kevätkin etenee. Parissa päivässä on tullut puiden lehtiin kokoa ja alkaa näyttämään jo luonto vihreältä. Kyllä se kesä sieltä tulee, jeee! :D


Mukavan leppoisaa sunnuntaita kaikille ja ihanaa tulevaa Euroviisu -viikkoa kaikille! :D


-Mira-


Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti