Mira's Destiny Blog

lauantai 26. syyskuuta 2015

Kun taistelutahto nostaa päätänsä



Ihminen on siitä jännä otus, että oikea vahvuus punnitaan vasta silloin kun kohdataan vastoinkäymisiä. On helppo hymyillä kun asiat rullaa eteenpäin kuin itsestään, mutta silloinpa ei paljon kasvumomenttia näy, ei henkistä ainakaan. Sitten kun ottaa vähän, niin sanotusti elämältä turpaan, aletaan katsomaan, onko luovuttaja ja lannistuja vai taistelija ja voittaja.


    Tässä vaiheessa voisi luovuttaa, mutta kannattaisiko se!?! EI!!! 




Joskus voi hetkellisesti lannistua, mutta mikään ei ole pahempaa kuin marttyyriksi heittäytyminen. "Nyyh, en pysty parempaan, en ansaitse enempää, voi minua." Voiko ihminen itselleen silloin huonompaa palvelusta tehdä!?! Sehän on kuin kutsuisi kurjuuden uudelleen kylään.


   Jokaisella on ne henkilökohtaiset hyvät   
   asiat jotka kannattaa pitää lähellä.
   Huonoille asioille kenkää! 


Olen nyt myös seurannut kilpasiskojen koitoksia karsinnoissa kohti SM-kisoja ja siellä näkee kellä on taistelutahtoa ja kellä ei. Ihailen heitä jotka Jyväskylän karsinnan jälkeen jatkavat juurikin näillä hetkillä Oulussa kohti unelmaa; paikka SM-kisoissa. Ei kannata luovuttaa, vaikka aluksi ehkä on lannistunut olo kun ei heti mennyt kaikki nappiin.


    Välillä tuntuu, ettei kehity yhtään. Kovempaa sitten vaan, jotta alkaa kehitystä näkymään! 


Tämä pätee myös moneen elämän alueeseen, kannattaa miettiä oletko valmis tekemään töitä unelmiesi eteen vai alistutko kohtaloosi ja otat mitä tulee vastaan. 


Itselleni on nyt noussut taistelutahto siitä että minä haluan vielä nousta kisalavalle niin että tunnen itse olevani parempi kuin viime kerralla. Haluan nähdä kehitykseni ja tehdä sen eteen kovasti töitä kuten tähänkin asti! Perkule, mä oon edes jossain hyvä ja se on treenaaminen. Joten keskityn nyt siihen, missä oon hyvä, enkä epäoleellisuuksiin.


    Jos edes jotain osaa, kannattaa jatkaa ja tehdä se täysillä! 



Eli muista vaatia myös itseltäsi muutakin kuin keskinkertaisuutta. Ja muista vaatia myös muilta, sillä se mitä olet, sitä houkutat. Kerro avoimesti mitä haluat, äläkä suostu ottamaan vähempää vastaan. Kenenkään ei tarvitse ottaa ns p*skaa niskaan toisilta, oli se sitten huonoa kohtelua, aliarviointia ammatillisesti tai saavutuksien osalta. Taistele siitä mitä haluat ja ansaitset, silloin ansaitset myös muiden kunnioituksen.



Taistelutahtoa viikonloppuunne!! 


-Mira-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti