Mira's Destiny Blog

perjantai 18. syyskuuta 2015

Kauneusvinkki kananmunasta!


Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt hieman vaihtoehtoista kauneudenhoitoa hiusteni hoidossa. Päätin pari vuotta taaksepäin että kasvatan pitkät hiukset ja tätä päätöstä en ole katunut. Omistan onnekseni paksut hiukset, jotka kestävät aikalailla käsittelyä, voin kai tästä kiittää hyviä geenejä. Mutta koska haluan, että hiukset edelleen kasvaisivat nopeasti ja pysyisivät hyväkuntoisina, halusin kokeilla jotain uutta.


Tuo uusi juttu taitaa kyllä olla ikivanha; nimittäin kananmunan käyttö shampoon sijaan. Jotenkin törmäsin tähän vaihtoehtoiseen "shampooseen" ja vaikken mikään viherpiipero olekaan, päätin kokeilla. Ja on kyllä kannattanut!





Nyt olen pessyt hiukset kananmunan keltuaisella siitä lähtien kun saavuin takaisin Suomeen Turkista, eli noin 1,5 kuukautta. Ja mikäs sen parempaa että valkuaisten suurkuluttajana saan näin myös keltuaiset hyötykäyttöön. Eipä tarvinnut Espanjaakaan shampoota raahata!! :D  Hiukset puhdistuvat erinomaisesti, vaikka olisin käyttänyt hieman hiuslakkaa. Päähän voi myös kierättää kelmua ja näin pidentää vaikutusaikaa, mutta en ole kokenut sitä tarpeelliseksi, sekin täytyy jossain välissä ajan kanssa kokeilla!


Pesun suoritan ihan siten että kaadan rikotut keltuaiset mukista hiuksiin ja hieron hiuksiini kuten shampoon. Keltuaiset eivät tietenkään vaahtoa kuten shampoo, mutta itse en tätä efektiä edes kaipaa. Hiukset kannattaa huuhdella haalealla vedellä, muutenkin liian kuuma vesi vaurioittaa hiusta. Sitten vaan hoitoaine kuten normaalistikin.



    Puhdasta tulee! :)


Jos mukaan on jäänyt hieman valkuaista, tämän saa hiuksista pois ihan harjaamalla. Aluksi itseäni häiritsi mieto kananmunan tuoksu, mutta varsinkin hoitoaineen kanssa sitä en enää edes huomaa. Hiukset ovat puhtaat, ilmavaa ja tuuheammat. Minä tykkään!!!


    Varsinkin nyt kun hiuksissani on vaaleita raitoja, ne kaipaavat hellää hoitoa!




Onko sinulla joitain vaihtoehtoisia kauneusvinkkejä kemikaalien sijaan?


Mukavaa viikonloppua kaikille ja kannattaa kokeilla ottaa keltuaiset hyötykäyttöön!!!



-Mira-

2 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa kyllä ehdottomasti kokeilun arvoiselta jutulta varsinkin, kun itselläkin tulee käytettyä pääasiassa ainoastaan valkuaiset ja keltuaisten poisheittäminen täysin turhaan tuntuu aika ikävältä.. Tässäpä siis täydellinen ratkaisu pulmaan, kiitokset sulle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse olen ainakin tykännyt!! :) Kiva jos oli apua tästä vinkistä!

      Poista