Mira's Destiny Blog

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Today was a good day


Mukava ja rento viikonloppu takana. Vietin viikonlopun ystäväni Eveliinan luona ja oli kyllä taas kerran kivaa. Aika usein olen ollut viikonlopunvietossa Minnan ja Eveliinan luona, mutta tällä kertaa olimme siis Eveliinan kanssa kahdestaan koska Minna oli reissussa. Tai no, olihan siellä meillä seurana meidän pörröiset ystävämme, eli kissat Päivi ja Puntus sekä tietenkin chihuni Sonja.


Olen vihdoinkin päättänyt pitää suunnitellusti kiinni siitä, että kerran viikossa syön cheat mealin sekä siihen päälle jonkin jälkkärin tai karkkia. On jotenkin kiva, kun voi odottaa jotain tapahtumaa viikonlopulle, josta voi tehdä myös sosiaalisen. Eli mennä yhdessä jonnekin syömään ja sen jälkeen leffaan leffakarkit takataskussa. Itselleni ainakin suunnitelmallisuus tässä asiassa toimii sekä vähentää mielitekojen määrää aivan selkeästi.


Tällä kertaa päädyimme hakemaan lauantaina kiinalaista safkaa take awayna ja oli kyllä hyvää. Olin käynyt jo aikaisemmin päivällä ostamassa jälkkäriä ja irtokarkkejahan sitten pussiin valikoitui. Ajattelin asian niin, että ostan juuri sitä mistä pidän, niin ei tarvitse sitten "väkisin" syödä pussin pohjalta jostain valmiista sekoituksesta niitä vähemmän lemppareita.





Ja vitsit että olikin se kiinalainen ruoka hyvää! En muista millon olisin käynyt kiinalaisessa, en siis piiiitkääään aikaan. Itselleni käy monesti se tilanne, että kun olen ollut ulkona syömässä, lähestulkoon aina ruoka on ollut pettymys. Nyt muistinkin sen, että yleensä aina kiinalainen, thaimaalainen tai esimerkiksi intialainen ruoka on lunastaneet lupauksensa. Eli vastaisuudessa pysynkin poissa kaikenmaailman Amarilloista ja Rossoista, yök. Tosin taidan pysyä poisssa myös tasokkaimmista paikoista, hehe. Ehkä mä vaan tykkään liikaa siitä riisistä ja noissa itämaisissa paikoissa sekin on aina vaan niin hyvää.






Aivan mahtava tilannekuva!



Sunnuntai päivä sujui myös rennoissa merkeissä ja kävimme vähän reippailemassa Töölönlahden ympäri. Oli kyllä kaunis ruska, pidän syksystä silloin kun ei sada liikaa. Silloin ruskakin on kauneimmillaan. Sonja tykkää lenkkeillä aina, joten vauhtiakin riitti kun välillä piti ottaa pieniä spurtteja edestakaisin. Töölönlahdella on aina paljon lenkkeilijöitä ja joskus siellä voi olla jopa ihan silmäniloakin! ;)





Mä silleen vähän "jumppasin" :D



Muuten sunnuntai meni jutellessa ja hömppäohjelmia tuijotellessa. Se on vain niin totta, että ystävillä on suuri vaikutus elämään ja tekee hyvää päästä juttelemaan ihmisen kanssa johon voi luottaa. Tosin tällä hetkellä omassa elämässä ei mitään mullistavaa ole sattunut, mutta ihan jo seura ja se että käy mennyttä viikkoa läpi on parasta terapiaa.


Ensi viikolla pääseekin taas treenaamaan täysillä, tämä viikko olikin treenien osalta palauttava viikko. Jotenkin tuntuu, että on niin vaikeaa ottaa kevyesti, mutta totta kai kevyet viikot pitää olla, jotta kroppa palautuu ja kehitys jatkuu.


Nyt on akut ladattu ja ihanaa taas mennä maanantaina töihin! Oon kyllä viihtynyt niin hyvin tuolla työpaikassani, ettei mitään määrää. Ihana olla työssä, joka on enemmänkin intohimo kuin työ. Töitä on tehtävä, mutta kun se ei vaan tunnu työltä. Nyt kun olen päässyt jo vähän sisälle tehtävääni, on ihanaa huomata, että pääsen muuttamaan ja vaikuttamaan asioihin. Nyt vain entistä kovempi vaihde päälle!!! Koska minulla on maailman paras pomo, haluan myös olla maailman paras työntekijä!! :D


Sonja tuossa jo suloisesti kuorsaa eli sama edessä! Ups, korjaan, minähän en tietenkään kuorsaa! :D




Toivottavasti myös sulla oli kiva viikonloppu? Mukavaa tulevaa viikkoa! 



-Mira-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti