Mira's Destiny Blog

torstai 7. tammikuuta 2016

Tiimipäivä Vantaalla




Tiimimme vietti Vantaalla tiimipäivää loppiaispäivän kunniaksi keskiviikkona. Paikkana oli Power Fit Vantaa, iso avara sali, jossa hienona yksityiskohtana oli upeat supersankarit maalattuna seinille. Itse en jäännyt tällä kertaa Power Fitille treenaamaan, vaikka siihen olisi kyllä ollut mahdollisuus. Harmi sinäänsä, Power Fit näytti todella hyvältä salilta, mutta "kotisali" treenikaverin kanssa houkutteli sitten enemmän... Tai sitten se oli se treenikaveri, mikä houkutteli... ;) 



Hämähäkkimies ja taka-alalla Thor, josta en valitettavasti napannut kuvaa... 


Ja mestoilta löytyi muunmuassa myös Hulk!



Kävimme läpi tiimin asioita, kisasuunnitelmia ja tulevia kuvioita sekä harjoittelimme myös poseerauksia. Itselläni on kovasti tekemistä saada poseeraukset nappiin, kaikenmaailman kremppaa kun kropasta löytyy. Lonkat ja alaselkä nyt pahimpina. Täytyy jatkossakin siis keskittyä liikkuvuusharjoitteluun enemmän. Ja minulle tekisi varmasti hyvää käydä tanssitunneilla, katsotaan nyt jos sellaiseen saisin panostettua ajan kanssa. :) Uusien tulevien työkuvioiden kautta se voisikin olla hyvin helposti mahdollista. 


Oli erittäin mukava nähdä tiimikavereita, sillä aikasempiin tiimitapaamisiin en ole valitettavasti päässyt. Nyt uusi tapaaminen sovittiinkin hyvissä ajoin, joten voi jo varata kalenteriin vapaaksi tuon päivän. Pääosin tiimi koostuu body fitness kisaajista, mutta myös muutama bikinissä kisaava tyttö on joukossa. Parasta on se, että tiimillä on erittäin hyvä ja kannustava yhteishenki. 






Matka paikanpäälle ei sujunnutkaan ihan kivuttomasti, sillä vaikka reittioppaasta tarkistin että kulkeehan bussit pyhäpäivänä, niin vain kävi, että se bussi millä minun piti päästä Power Fitille ei kulkenutkaan. :/ :D Ja saihan siinä vilukissa vähän juostakin, kun piti jäädä bussipysäkillä mikä olikin hieman kauempana määränpäätä. Perille kuitenkin päästiin, naama ja ripset jäässä! :D Minulle talvi ei ole ikinä ollut mitenkään lempikuukausi, päinvastoin! Viime talvi meni jotenkin todella kivuttomasti kun olin dieetillä, tosin, en usko että tämä talvikaan nyt niin tuskainen on, kunhan nuo pakkaset hellittäisi! 



Tämä fiilis, voisin ripustaa itseni lämpöpatteriin!



Täytyy myöntää, että nämä kovat pakkaset myös tuovat "hieman" haasteita pienen koiran omistajalle. Ja todellakin siis itsellenikin!! Mutta tuon Sonja-chihun vuoksi vähän huolestuttaa, kun ulkoilu on jäänyt todella minimiin. Ulos kun päästään, vaikka on lämmintä päällä, muutamat askeleet ottaa ja siten köllähtää kyljelleen kuin kuollut. Virittelin itse tossut pikkuiselle, mutta ei ne ole kyllä kovinkaan toimivat... Tänään siis lähdemme ostamaan pikkuiselle tossut jalkaan, jospa sitten vähän helpottaisi. 




Uusi neuletakki vähän lämmittää.



Onneksi sain itselleni hommattua uuden talvitakin, vanha takki kun puristi selästä ja hartioista sen verran, että vähintäänkin ahdisti. Ehkä se kertoo siitä, että tässä jotain kehitystä on saatu aikaseksi, joten olen enemmän kuin iloinen!!! :) Täytyy kyllä myöntää, että ei ole ikinä ollut niin vaikeaa tehdä päätöstä kuin nyt mitä pähkäilin kahden takin välillä. Päädyin sitten tuohon sininseen, myyjän avustuksella sain hieman tietoa mm. kuinka paljon untuvaa mikäkin takki sisältää. Ostamani takki on vanutäytteellä, mikä saikin minut epäilemään onko takki tarpeeksi lämmin. Mutta eiköhän tuolla tämä talvi pärjätä. 



Tähän siniseen päädyin juuri sen vuoksi, etten halunnut taas sitä mustaa! 



Jos saisin valita, ostaisin Canada Goosen takin, siitä olenkin haaveillut jo monta vuotta. Ensi talven hankinta, ehdottomasti! Takki on vaan pirun kallis, mutta tuolla kun noita kunnon untuvatakkeja katselin, aika monesti hinnat on samoissa. Ikuisuus takki, joten kyllä siihen pitää panostaa. 


Sain muuten joululahjaksi Versa Gripit, ovat olleet kyllä todella hyvät. Itselläni on kovin pieni ranne, joten koko XS oli ihan täydellinen. Näitä saa Body Actionilta joten ei muuta kuin sieltä tilaamaan tai hakemaan myymälöistä. Myymälät löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta ja vanhasta kotikaupungistani Jyväskylästä. Itse halusin poikkeuksellisesti camoväriset, sillä näköjään yleensä aina sorrun siihen pinkkiin. Camot tuntui coolimmalta!!! :D


Paras joululahja! :)




Pärjäilkäähän tuolla pakkasessa, me lähdemme nyt Sonjan kanssa tossuostoksille! 





-Mira-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti