Mira's Destiny Blog

lauantai 30. tammikuuta 2016

Hiljaiseloako...?



Eipä ole tullut viime aikoina pahemmin blogia kirjoitettua! Elämässäni on nyt paljon meneillään kaikenlaista ja vaikka blogin puolella on hiljaista, ei kyllä muuten voi sanoa, että elämäni olisi käynyt tylsäksi. Ainut tylsä asia on nyt jo pitkään jatkunut flunssa. Kestoa tällä pirulaisella on kohta jo kaksi viikkoa ja alkaa pikkuhiljaa kyllä hajottamaan. Mutta, eiköhän tämä tästä, tämän viikonlopun olen täysin vuodelevossa ja jos ei maanantaina ole olo kohentunut, odottaa minua lääkärireissu. 


Sonja on ollut kainalokaverina nuhanenälle! <3 



Treenit ovat siis olleet koko tältä ajalta ihan tauolla, välissä vähän yritin käydä salilla heilumassa (hieman alta viikko sitten sunnuntaina) mutta aika nopeasti siinä huomasin, etten ole läheskään vielä parantunut. Aika heikossa hapessa on siis tämäkin kulunut viikko painettu menemään, mutta huh, selvisinpä tästäkin ja nyt saan onneksi levätä ihan kunnolla. Enpä muista kyllä koskaan näin sitkeää flunssaa vai onko se vain niin, että aika kultaa muistot?!? Kaikkia keinoja tässä olen kokeillut mm. sinkkiä, C- ja D-vitamiinia, mutta ei tunnu auttavan kuten aikaisemmin. No, nyt kun en enää joudu altistumaan allergialle, toivotaan kuitenkin, että tässä olisi sitten tämän talven ainut flunssa. 



Vähän olisi jo salille ikävä, mutta ei auta, pitää ensin parantua kunnolla! 
Tämä kuva jo varmaan 3 viikon takaa, niisk! 



Kipeänä ollessa pitäisi muistaa syödä erittäin terveellisesti, jotta kroppa saisi tarpeeksi energiaa taistellakseen pöpöjä vastaan sekä toipuakseen. Täytyy sanoa, että se on ollutkin tässä haasteellisinta, koska ruokahalu tuntuu hävinneen jonnekin, mikä on itselleni erittäin harvinaista. Oikeastaan näin tapahtuu vain jos on jotain todella hälyttävää tapahtunut tai jos olen todella, todella kipeänänä. Nyt siis vain yritän pakottaa itseni syömään ja täytyy vaikka tehdä sitten jotain smoothieta johon laittaa hyvän makuista proteiinijauhetta. Onneksi tilasin tuossa jonkun aikaa sitten Body Actionilta BioTechin kookoksen makuista protskua, se on kyllä aikamoista herkkua, joten sen avulla saa hieman skarpattua näiden syömisten kanssa.



Täytyy sanoa, että hyvää on! Ja mahtavan nopea toimitus oli kyllä Body Actionilla!




Mutta muuten elämä hymyilee. Pikkuhiljaa on alkanut näyttämään siltä, että alkaisi olla koko paletti elämässä kunnossa ja saisin vihdoin olla onnellinen. Ja siis sillä tavalla, että kaikki elämän osa-alueet ovat kuosissa. Ihan kaikkea en vielä halua kertoa mitä tässä on meneillään, mutta ihanan positiivisia asioita monellakin tapaa. Huh vihdoinkin, kaikkien vaikeuksien jälkeen. Tosin, vaikeuksista huolimatta, aina sitä on noustu jaloilleen ja taas se onni löydetty. Vaikeudet kyllä kasvattavat ja opettavat arvostamaan niitä hetkiä kun kaikki on hyvin. Ups and downs, sitähän se elämä meillä kaikilla on. 


Vaikka se niinkin on, että onni pitää löytää itsestään, kyllä se kovasti auttaa, jos elämän peruspilarit on kunnossa. Itse lasken tärkeiksi asioiksi hyvän parisuhteen, mielekkään työn, kivan kodin ja hyvät ystävyys- sekä perhesuhteet. Ne puolet kun on kunnossa pääsee jo pitkälle. Sitten se, miten paljon osaa nauttia niistä arjen onnen hetkistä, onkin jo hyvin paljon itsestään kiinni. On mahtavaa huomata, että kun ympäröi itsensä positiivisilla ihmisillä, omakin elämänlaatu tuntuu kohenevan. 






Pakkasetkin tässä jo helpottivat ja mikä parasta, selkeästi huomaan että kevättä kohti mennään. Ei ole pimeää jo heti iltapäivästä ja valon lisääntyminen tuo kivasti energiaa! Tosin tuo loska nyt ei kyllä houkuttele pätkääkään, mutta onneksi omistan kahdet kumisaappaat niin ei varpaat kastu tuolla, varsinkaan näin flunssaisena! Ehkä on tyhmää puhua keväästä tammikuun lopussa, mutta kyllä se siitä jo mielestäni alkaa, kun valoisuus lisääntyy! En malta odottaa että lumet lähtee ja pääsee tekemään juoksulenkkejä ulos! 



Kumisaappaat jalkaan, ehkä se pitää ajatella positiivisena asiana; lähestyvän kevään merkki! 




Eipä kai tässä muuta, kuin jatketaan lepoa ja hömppäsarjojen tuijottelua siinä sivussa! Pitäkää itsestänne sekä rakkaistanne huolta ja villasukat jalkaan, ettei vilustu!! ;)



Onko sinulla jotain hyviä vinkkejä millä selättää flunssa?!?  



-Mira-








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti