Mira's Destiny Blog

maanantai 10. elokuuta 2015

Turkin loma



Nyt on palattu arkeen Turkin lämmöstä ja kyllähän se hieman ankealta tuntuu. Rytmiin pääsy on ollut hieman haastavaa ja osittain tähän on vaikuttanut Turkissa saamani flunssa. Onneksi flunssaa ei kestänyt kauaan, mutta sen verran kuitenkin että varsinkin matkalla treenikuviot eivät ihan mennet putkeen. 












Lämmintä kuitenkin riitti ja nyt on saanut ihania muistoja vaikka kuinka paljon. Oli mukavaa ja rentouttavaa viettää aikaa perheen kanssa, istua aamupala, lounas sekä dinneri pöytään ilman että tarvitsi kenenkään kokkailla tai siivota aterian jälkiä. Tuli rentouduttua hotellin kylpylässä, hamamissa ja kävinpä jopa turkkilaisella kampaajalla!! Nyt on sitten vaaleita raitoja hiuksissa. Aurinko ja merivesi teki tehtävänsä, joten eilen hankinkin hyvän hoitoaineen, ettei tarvitse ihan takkutukka olla. 



Hotellimme oli Finnmatkojen kautta Club Dem Spa & Resort Hotel. Suuret plussat tulee kyllä todella ihanalle henkilökunnalle sekä siitä kuinka siisti ja viihtyisä hotellialue oli. Mukava ja helppo paikka viettää lomaa kun oli lapsiakin mukana. Täytyy sanoa, että itselläni kyllä käsitys Turkista muuttui paljon positiivisempaan suuntaan tämän loman ansiosta. Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja mukavia. Ja sen huomaa myös, että erittäin lapsiystävällisiä. 








Siivooja askarteli aina kaikkea kivaa piristystä meille!



Myös hotellin ruuat olivat kyllä todella mahtavia, meillä oli puolihoito mikä riittikin todella hyvin. Parasta oli se, että valikoimaa oli valtavasti ja todella paljon terveellistä ruokaa tarjolla. Perus riisiä, kanaa ja höyrytettyjä kasviksia löytyi aina. Sekä paljon ihania tuoreita hedelmiä! 





Hotellin ruoka oli kyllä hyvää ja terveellisiä vaihtoehtoja löytyi vaikka kuinka paljon. 
Kiva kun kaikki ei ollut öljyssä tai kermassa uitettua. Jälkiruokiakin piti maistella. ;)



Loma sujui siis rennosti uiden, lämmöstä ja hyvistä ruuista nauttien. Kävimme myös veneretkellä missä saikin viettää päivän merivedessä uiden ja kauniissa maisemissa. Laivan henkilökunta oli erittäin mukavaa ja he hauskuuttivatkin matkustajia koko ajan! Lapset ja aikusetkin tykkäsivät! Hieman tuli myös shoppailtua läheisissä basaareissa sekä ihan hotellin kaupoissa, missä hinnat olivat kohtuullisia tinkimättäkin. 





Offipossun lomapullistelut! :D 


Veneretkellä sai nauttia auringosta kannella ja uida meressä.
Hyppäsin laivan kannelta mereen pitkän epäröinnin jälkeen. Uskalsinpa!
(pudotusta oli noin 5 metriä :)



Ennen flunssaan tuloa pääsin käymään joka aamu aamulenkillä sekä salillakin tuli treenattua. Salilla oli super kuuma ja sali oli aika puutteellinen, mutta kyllä siellä treenit sai hoidettua. Flunssasta kun toivuin, en sitten uskaltanut käydä tekemässä kuin muutamat kevyet aamulenkit eli nyt täällä Suomen päässä on viikko aikaa treenata ennen seuraavaa reissua. Barcelona siis odottaa ja siellä lomaillaan sekä varmasti pääsen myös kunnolla treenailemaan. Uskoisin myös netin toimivan Espanjassa paremmin, joten saan toivottavasti reissunpäältä laitettua blogitekstiä. 








Aamulenkkimaisemat oli kyllä mahtavat kun kiipesimme korkeammalle!




Eli kaiken kaikkeaan ihan loistava loma! Tämä viikko siis vielä Suomessa ja sitten kohti Espanjaa! Nyt on onneksi täällä Suomessakin kelit kohdillaan, että voi vielä nauttia kesästä!



Oikein mukavaa viikkoa ja nauttikaa auringosta!!


t. laiturin nokassa pönöttäjä!




Minut löytää myös instagramista nimimerkillä @mirasdestiny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti