Mira's Destiny Blog

tiistai 25. elokuuta 2015

Auringosta energiaa


Täällä auringon alla treenit kulkee ja elämä maistuu! On ollut kyllä mahtava loma ja nyt on tupa täynnä, kun Riinakin saapui sunnuntaina.


Iloinen porukka lähdössä rannalle.


On ollut ihana tutustua kaupunkiin ja myös hieman paikalliseen elämään. Itse olen rakastunut täysin Ravalin kaupunginosaan ja tietenkin ranta-alueeseen. Meidän porukalla on kyllä mahtava yhteishenki ja hyvin on yhteiselo sujunut. Nauraa saa vedet silmissä ja kivaa päästä treenaamaan yhdessä.




Eilisen jalkatreenin jälkeen fiilis oli tämä.



Nyt kun Riina on täällä sain myös aamulenkkikaverin itselleni. Riina kisaa syksyllä bikini fitneksessä ja hän on siis kisadieetillä. Täytyy vain ihailla tytön asennetta sekä energisyyttä, kun karsintoihin on vain nelisen viikkoa aikaa ja täällä painetaan menemään. Mutta tottahan se on; aurinko antaa uskomattoman paljon energiaa myös kisadieettiläiselle.


Aamulenkille, mars!



Eilinen jalkatreeni kyllä tuntuu jaloissa joten tämän aamun hölkkäily aukaisi kivasti jalkoja. Aamulenkki on muutenkin loistava tapa tutustua ympäristöön ja aloittaa päivän reippaasti.


Joku rantapullistelija.


Mukava päivä edessä tänäänkin, aurinko lämmitti kivasti jo aamulenkillä. Kohta salille ja sitten aurinkoon nauttimaan lämmöstä ja levosta.



-Mira-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti