Mira's Destiny Blog

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tämä kamala kaipuu...



Jostain syystä, ehkä tästä talvisesta ilmasta johtuen, mieli on palannut useampaan otteeseen menneeseen kesään ja eritoten Barcelonaan. Mulla on niin järkyttävä kaukokaipuu ja ikävä lämpöön, että pahaa tekee. Ikävöin myös kaikkia niitä ihmisiä joihin sain kesän aikana tutustua, sekä niitä ystäviä joiden kanssa sain viettää aikaa. Älkää käsittäkö minua vääriin, täällä Suomessakin on ihania ihmisiä ja asioita, joita kaipaisin paljon jos lähtisin maailmalle. Ja täällä on paljon hyviä juttuja minulle ja mahdollisesti lisää tulossa. 



Kesää ja lämpöä jää aina kaipaamaan. Ja sitä kaikkea mitä täällä Suomessa ei ole...





Elämä on muutenkin niin arvaamatonta, että välillä ei voi kuin ihmetellä mitä kaikkea se voi eteen tuoda. Tämän on todistanut viimeaikaiset tapahtumat ja suoraan sanottuna tällä viikolla saatu yllättävä puhelu vain lisää uskoa siihen, kun etsii ja tekee asioita, ei elämä ainakaan käy tylsäksi. Oon sitä mieltä että kannattaa tehdä hullujakin juttuja välillä, sillä se on totta että eniten kaduttaa ne jutut joita jättää tekemättä. Jos jokin ratkaisu on ollut huono, olen aina tilanteesta selvinnyt sekä oppinut paljon. Ihminen ei ikinä kasva mihinkään suuntaan jos aina pysyy mukavuusakueellaan eikä koskaan ota riskejä. 








Sama pätee tähän lajiin, omalta mukavuusalueella pysyminen nujertaa kehityksen. Aina pitää haluta enemmän, haastaa itsensä enemmän ja olla valmis oppimaan uutta. Tää vaatii hurjaa kurinalaisuutta, enkä nyt puhu vain dieetistä, mutta jotenkin vain antaa niin paljon, että kaikki tämä on sen arvoista. En tunne eläväni missään kuplassa, sillä elämässäni on kuitenkin muutakin kuin fitness. Ja kuitenkin; olen monta kertaa todennut, että päätös lähteä tälle tielle uudelleen, on ollut elämäni parhaita. 


Tämä on yksi lempikuvistani reissulla! Aivan mahtava ilta mahtavien ihmisten kanssa! Olette <3 !!





Ensi viikolla onkin kevyt treeniviikko, aion panostaa kehonhuoltoon kunnolla ja ladata itseäni taas uuteen kovaan viikkoon. Palauttavat viikot tuo omat haasteensa, koska ei vain malttaisi ottaa kevyemmin, mutta tiedän niidenkin viikkojen merkityksen sekä tärkeyden. Päästään loppuviikosta treenaamaan valmentajan kanssa, can't wait!!!!


Nyt on myös viikonloppuna ladattu akkuja ja rentouduttu perheen parissa juhlien kummipojan synttäreitä. Oli ihanaa katsoa sitä lasten iloa mitä juhlissa oli ja hienosti koirat viihtyivät lasten kanssa! Sonja on nyt ihan kuitti ja nauttii oman kodin rauhasta! 

Pakko vielä katsoa kuvia kesältä, onneksi niitä on paljon!! 



Uudet haasteet, bring it on, I'm ready! 



Mukavaa sunnuntaita! 


-Mira-




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti