Mira's Destiny Blog

tiistai 9. toukokuuta 2017

Henkiin heräämisiä

Katsoin pitkästä aikaa blogiani ja viimeisimmästä kirjoituksestani on tasan vuosi aikaa. En ikinä ole ollut kovin ahkera kirjoittaja blogin puolella, en tiedä miksi. Koska aikaa saa kyllä sen verran raivattua, jotta voi hieman kirjoittaa kuulumisia.

Itse asiassa viimeisintä kirjoitustani en koskaan edes julkaissut. Siihen se on jäänyt luonnoksena odottamaan. Kun luin sen, palasi elävästi mieleen viime kesän dietti ja sen loppuminen kuin seinään selässä olleen välilevynpullistuman myötä.

Mutta se ei ole syy miksi kirjoittaminen loppui. Siihen loppui dietti, joksikin aikaan treeni ja omassa päässä hetkittäin koko elämä. Kirjoittaminen loppui koska päästin ihmisten arvostelun ihon alle, kaikki ne satuttavat, loukkaavat kommentit elämästäni sekä minusta.

Aikuisena ihmisenä tiedän, että ei pitäisi välittää moisesta. Antaa rakkien räksyttää, karavaani kulkee silti. Mutta silti siitä välittää. Tyhmää, tiedän, mutta kukaan meistä ei ole kivestä tehty ja joskus vain kohtaa sen oman pisteen missä liika on liikaa.

Ja nyt olen taas siinä pisteessä, että mitä väliä. Haluan taas kirjoittaa. Se on itseäni varten, omaa ajatusten purkua.

Ja paljon onkin kerrottavaa, katsotaan mistä aloitan. Anyway, I'm back!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti